Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 квітня 2017 р.

Розпорядження міського голови " Про створення комісії"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

31 березня 2017 року                                                                                       № 117-р


Про створення комісії

 

З метою розгляду оприлюдненої на офіційному сайті Чернігівської міської ради електронної петиції, яка набрала відповідно до п. 8 ст. 511 Статуту територіальної громади необхідну кількість голосів на її підтримку про створення комісії щодо перевірки роботи ПАТ «Облтеплокомуненерго» керуючись підпунктом 20 пункту 4 статті 42, частиною 8 статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

1. Утворити комісію з перевірки роботи ПАТ «Облтеплокомуненерго» на предмет дотримання вимог діючого законодавства України.

2. Затвердити персональний склад Комісії згідно з додатком.

3. Комісії провести перевірку роботи ПАТ «Облтеплокомуненерго» на предмет дотримання вимог діючого законодавства в частині реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2016 року № 865 «Про особливості нарахування плати за надану послугу з централізованого опалення населенню у разі відсутності у квартирі (будинку садибного типу) та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії в опалювальний сезон 2016/2017 року».

4. За результатами роботи комісії управлінню економічного розвитку міста Чернігівської міської ради (Максименко Л.В.) проінформувати автора петиції та відділ звернень громадян Чернігівської міської ради у визначений законодавством термін.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Черненка А.В.

 


 

Міський голова                                                                                  В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!