Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 квітня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення святкових заходів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

19 квітня 2017 року                                                                                     № 128-р


Про проведення
святкових заходів

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою пропаганди традиційної національної культури, сприяння національно-патріотичному вихованню молоді, відродженню національних традицій і культурної спадщини українського народу, підвищення туристичної привабливості міста та з метою залучення до відвідання Чернігова більшої кількості туристів, а також сприяння організації змістовного дозвілля мешканців міста:

1. Провести з 29 квітня до 28 травня 2017 року святкові заходи, за наступним графіком:

1) 29-30 квітня – Фестиваль «ДЕРУН ФЕСТ»;

2) 6-7 травня – Дні Одеси в Чернігові, фестиваль класичної музики під відкритим небом та мистецький проект «Старовинна музика в стародавньому місті»;

3) 13-14 травня – Фестиваль вуличного мистецтва  «Street art» та  ретро-фестиваль «Машина часу»;

4) 25 травня – Творчий проект «Мистецтво молодих»;

5) 27-28 травня – Фестиваль регіонального значення  «ІМК Фест» та театральний фестиваль під відкритим небом «Під маскою легенд».

2. Утворити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів (далі – оргкомітет) згідно з додатком.

3. Оргкомітету розробити та затвердити Плани заходів (далі – Плани).

4. Оплату видатків на підготовку та проведення загальноміських заходів  здійснити згідно із затвердженими кошторисними призначеннями на 2017 рік по управліннях та відділах, комунальних підприємствах Чернігівської міської ради, відповідальних за проведення вказаних заходів.

5. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Савченко О. Ф.) забезпечити проведення заходів згідно Планів.

6. Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.) розробити проекти розташування експозицій та об’єктів під час проведення заходів, згідно Планів.

7. Управлінню економічного розвитку міста Чернігівської міської ради (Максименко Л. В.) залучити підприємства сфери торгівлі та послуг до участі в заходах та забезпечити виготовлення і розміщення рекламної продукції про проведення заходів.

8. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Шевченко О. О.) відповідно до плану-схеми:

8.1. Забезпечити необхідну кількість тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) на території проведення заходів та проведення торгівлі відповідно до Планів заходів;

8.2. З метою ефективної реалізації Планів заходів залучати на договірних засадах суб’єктів гоcподарювання, що мають намір здійснювати роздрібну торгівлю сувенірною продукцією власного виробництва, кондитерськими виробами, продукцією ресторанного господарства, в тому числі пивом і слабоалкогольними напоями;

8.3.Зобов’язати суб’єктів гоcподарювання, залучених до святкової торгівлі, утримувати торгівельні об’єкти та територію проведення заходів у належному стані.

9. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Шевченко О. О.), комунальному шляхо-будівельному підприємству Чернігівської міської ради  (Ніколенко В. М.), Чернігівським міським електричним мережам (Кузнєцов О. В.) організувати матеріально-технічне забезпечення заходів шляхом монтажу (демонтажу) 12 (дванадцяти) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) та електрообладнання для підключення 12 (дванадцяти) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) до електричних мереж на Красній площі.

10. Комунальному підприємству «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.), управлінню патрульної поліції у м. Чернігові Департаменту патрульної поліції (Леонов О. В.) не допускати несанкціоновану торгівлю та свавільне заняття території проведення заходів для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів, які не передбачені планом-схемою розміщення об’єктів торгівлі.

11. Суб’єктам господарювання при здійсненні виїзної торгівлі дотримуватись правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року № 369.

12. Комунальному шляхо-будівельному підприємству Чернігівської міської ради  (Ніколенко В. М.), Чернігівським міським електричним мережам (Кузнєцов О. В.), управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити підключення об’єктів торгівлі, сценічного комплексу та звукової апаратури до джерел електричного струму.

13. Начальнику управління патрульної поліції у м. Чернігові (Леонов О. В.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення масових заходів, відповідно до Планів.

14. Начальнику Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області (Кагітін С. Ф.) забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення масових заходів, відповідно до Планів.

15. Начальнику відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

16. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити святкове оформлення міста, своєчасне прибирання території та встановлення турнікетів для обмеження руху автомобільного транспорту у місцях проведення заходу, згідно Планів.

17. Чернігівському міському відділу ДСНС України в Чернігівській області (Дьогтяр П. П.) забезпечити заходи протипожежної та техногенної безпеки згідно з Планами заходів.

18. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід під час проведення заходів відповідно до Планів.

19. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М) забезпечити висвітлення заходів.

20. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

 

 

Міський голова                                                                    В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!