Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 квітня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення в м. Чернігові заходів, пов’язаних з 31-ми роковинами Чорнобильської катастрофи"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

21 квітня 2017 року                                                                                     № 132-р


Про проведення
в м. Чернігові заходів,
пов’язаних з 31-ми роковинами
Чорнобильської катастрофи


 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання Плану основних заходів Чернігівської обласної державної адміністрації від 20 березня 2017 року, пов’язаних з 31-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, з метою належного вшанування у місті учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС:

1. Провести у м. Чернігові заходи, пов’язані з 31-ми роковинами Чорнобильської трагедії.

2. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення у м. Чернігові заходів, пов’язаних з  31-ми роковинами Чорнобильської катастрофи та План заходів, пов’язаних з 31-ми роковинами Чорнобильської катастрофи (далі – План заходів), що додаються.

3. Управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради забезпечити виконання Плану заходів.

4. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Савченко О. Ф.) розробити сценарій мітингу-реквієму та покладання квітів до пам’ятного знаку «Героям Чорнобиля» (далі – покладання).

5. Оплату видатків на підготовку та проведення заходів здійснити згідно із затвердженими кошторисними призначеннями на 2017 рік по управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради, відповідальним за проведення вказаних у Плані заходів.

6. Чернігівському міському відділу поліції Головного управління Національної поліції у Чернігівській області (Кагітін С. Ф.) забезпечити охорону громадського порядку згідно з Планом заходів.

7. Комунальному шляхо-будівельному підприємству Чернігівської міської ради (Ніколенко В. М.) забезпечити підключення звукової апаратури до джерел електричного струму.

8. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід під час проведення покладання. 

9. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення заходів, пов’язаних з 31-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

10. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.

 

Міський голова                                                                    В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!