Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 червня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про продовження роботи пленарного засідання двадцятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання та про скликання двадцять першої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

15 червня 2017  року                                                                                                              № 185-р


Про продовження роботи пленарного
засідання двадцятої сесії Чернігівської
міської ради сьомого скликання та про
скликання двадцять першої сесії
Чернігівської міської ради сьомого
скликання

 

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

1. Продовжити роботу пленарного засідання двадцятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання 29 червня 2017 року о 9.30 год. в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7).

2. Скликати двадцять першу сесію Чернігівської міської ради сьомого скликання 29 червня 2017 року о 10.00 год. в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7).

3. Внести на розгляд двадцять першої сесії сьомого скликання наступні питання:

3.1. Про затвердження змін до РегламентуЧернігівської міської ради VII скликання.

3.2. Провнесення змін до рішення міської ради від 28 грудня 2015 року “Про утворення постійної комісії Чернігівської міської ради VII скликання з питань житлово-комунального господарства, транспорту і звʼязку та енергозбереження, обрання голови і затвердження її складу” (2 сесія  7 скликання).

3.3. Про внесення змін до рішення міської ради від 27 жовтня 2016 року   № 12/VII-13 «Про Програму підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2017 рік» зі змінами (№ 18/VII-1).

3.4. Про зміни до Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Черніговом, здійснення представницьких та інших заходів на 2014 – 2018 роки.

3.5. Про внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2016-2017 роки.

3.6. Про зміну назви комунального підприємства.

3.7. Про затвердження Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м. Чернігова.

3.8. Про затвердження змін до Програми забезпечення діяльності комунального підприємства «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради на 2017 рік.

3.9. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури.

3.10. Про внесення змін до переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, які підлягають приватизації у 2017 році.

3.11. Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами та доповненнями.

3.12. Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.

3.13. Про внесення змін та доповнень до рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року «Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова» (44 сесія 6 скликання).

3.14. Про створення районного парку.

3.15. Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради у новій редакції.

3.16. Про затвердження змін до Положення про звання «Почесний громадянин міста Чернігова».

3.17. Про внесення доповнення до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік.

3.18. Про припинення права власності.

3.19. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.

3.20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та індивідуального садівництва.

3.21. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

3.22. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

3.23. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

3.24. Про внесення зміни до рішення міської ради від 29 грудня 2016 року № 14/VII-28 "Про надання пільг зі сплати земельного податку у 2017 році".

3.25. Про обрання секретаря Чернігівської міської ради сьомого скликання.

3.26. Про депутатські запити.

3.27. Різне.

4. На сесії запрошуються перший заступник міського голови, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, керівники структурних підрозділів міської ради, міських органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації.

5. Керівникам структурних підрозділів міської ради своєчасно та якісно підготувати матеріали на пленарне засідання двадцять першої сесії міської ради сьомого скликання.

6. Організаційному відділу міської ради (Лазаренко С. М.), загальному відділу міської ради (Редік А. В.), відділу господарського та транспортного забезпечення міської ради (Мішок В. М.), прес-службі міської ради (Чусь Н. М.), відділу програмного та комп'ютерного забезпечення міської ради (Бузницький О. П.) забезпечити організаційно-технічне проведення сесій міської ради.

 

  

Міський голова                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!