Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 червня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про внесення змін до розпорядження міського голови від 31 жовтня 2011 року № 210-р"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

19 червня 2017 року                                                                                                          № 187-р


Про внесення змін до
розпорядження міського голови
від 31 жовтня 2011 року № 210-р

 

Відповідно до Кодексу законів про працю України, законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про оплату праці", "Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності", постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів" (зі змінами та доповненнями), наказу Міністерства праці України від 2 жовтні 1996 року № 77 "Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів" (зі змінами та доповненнями) та з метою встановлення джерел, умов і механізмів визначення розмірів премії керівництва виконавчого комітету міської ради, працівників патронатної служби та структурних підрозділів міської ради:

1. Внести зміни до Порядку преміювання керівництва виконавчого комітету міської ради, працівників патронатної служби та структурних підрозділів міської ради, затвердженого розпорядженням міського голови від 31 жовтня 2011 року № 210-р:

1.1. Викласти пункт 1.4. в наступній редакції: "1.4. Премія нараховується у відсотках до посадового окладу працівника та виплачується у грошовій формі, крім міського голови, розмір преміювання якому встановлюється рішенням міської ради."

1.2. Пункт 1.8. виключити.

2. Внесені до розпорядження зміни застосовуються з 01 червня 2017 року.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом функціональних обов’язків.

 

 

Міський голова                                                                           В. А. Атрошенко


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!