Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 червня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення тренувань та випуску 2017 року Академії Державної пенітенціарної служби "

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

20 червня 2017 року                                                                                                          № 188-р


Про проведення тренувань
та випуску 2017 року Академії
Державної пенітенціарної служби

 

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про Національну поліцію», з метою проведення тренувань з особовим складом 27 та 29 червня 2017 року та випуску 2017 року Академії Державної пенітенціарної служби 30 червня 2017 року:

1. Ректору Академії Державної пенітенціарної служби України Тогочинському О. М. розробити та довести до виконавців:

1.1. Програму проведення випуску 2017 року Академії Державної пенітенціарної служби України;

1.2. Схему шикування особового складу Академії Державної пенітенціарної служби України на Красній площі 30 червня 2017 року (погоджену з управлінням патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції та Чернігівським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області);

1.3. Схему руху особового складу Академії Державної пенітенціарної служби України до місця проведення урочистостей 30 червня 2017 року (погоджену з управлінням патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції та Чернігівським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області).

2. Начальнику управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Леонову О. В. вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху, забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення заходу.

3. Начальнику Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Кагітіну С. Ф. забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення заходу.

4. Начальнику відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради Ткачу А. В. забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

5. Начальнику управлінню житлово-комунального господарства міської ради Куцу Я. В. забезпечити святкове оформлення, прибирання території та встановлення турнікетів для обмеження руху автомобільного транспорту у місцях проведення заходів.

6. Начальнику управління транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради Горбаню Ю. В. внести тимчасові змін до схем міських автобусних маршрутів на період підготовки та проведення масових заходів.

7. Начальнику управління житлово-комунального господарства міської ради Куцу Я. В., начальнику Чернігівських міських електричних мереж Кузнєцову О. В., директору комунального шляхо-будівного підприємства Ніколенку В. М. забезпечити електроживлення сценічного комплексу та освітлення території Красної площі в ніч з 29 на 30 червня 2017 року на час монтажу сценічного комплексу.

8. Начальнику управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради Кухарю В. В. забезпечити чергування карети швидкої допомоги під час проведення заходів на Красній площі 30 червня 2017 року.

9. Начальнику прес-служби міської ради Чусь Н. М. забезпечити висвітлення заходів.

 

10. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.


Міський голова                                                                           В. А. Атрошенко



Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!