Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 червня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

20 червня 2017 року                                                                                                          № 190-р


Про День скорботи і вшанування
пам’яті жертв війни в Україні

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 17 листопада 2000 року № 1245/2000 «Про День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні» з метою виховання патріотизму, шанобливого ставлення до історії нашої країни:

1. Провести заходи до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні 22 червня 2017 року.

2. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення заходів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв, що додається.

3. Затвердити план заходів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні (далі – План заходів).

4. Новозаводській та Деснянській у місті Чернігові районним радам, управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради забезпечити виконання Плану заходів.

5. Оплату видатків на підготовку та проведення заходів здійснити згідно із затвердженими кошторисними призначеннями на 2017 рік по управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради, відповідальним за проведення вказаних у Плані заходів.

6. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід під час проведення заходів.

7. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити можливість підключення звукопідсилюючої апаратури до міських мереж, прибирання території та встановлення турнікетів для обмеження автомобільного транспорту в місцях проведення заходів.

8. Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області (Кагітін С. Ф.) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходів.

9. Начальнику управління патрульної поліції у м. Чернігові (Леонов О. В.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення масових заходів.

На час проведення заходів обмежити рух транспорту у центральній частині міста Чернігова (Красна площа та прилеглі до неї вулиці) за виключенням громадського транспорту і обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходів.

10. Начальнику відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної , оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з  організаторами заходів.

11. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення заходів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

 

12. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.


Міський голова                                                                           В. А. Атрошенко


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!