Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 серпня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про відзначення у м. Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

18 серпня 2017 року                                                                                                          № 238-р


Про відзначення у м. Чернігові
Дня Державного Прапора України
та Дня незалежності України

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» і з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України:

1. Провести заходи з відзначення Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України у м. Чернігові.

2. Утворити організаційний комітет з підготовки і відзначення у місті Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України (далі – організаційний комітет) згідно з додатком.

3. Організаційному комітету розробити та затвердити План заходів з підготовки і відзначення у м. Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України (далі – План заходів).

4. Деснянській (Грецький В. М.) та Новозаводській (Кузнєцова-Молодчая Т. С.) районним у місті Чернігові радам, управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради забезпечити неухильне виконання Плану заходів.

5. Провести з 19 до 31 серпня 2017 року міський фестиваль культури і мистецтв, присвячений Дню незалежності України (далі – фестиваль);

5.1. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) розробити та затвердити Програму фестивалю та організувати її виконання.

6. Провести загальноміські святкові заходи 24 серпня 2017 року на території Центрального парку культури та відпочинку.

7. Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.), управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) та комунальному підприємству «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради (Хольченков В. Є.) розробити план-схему розташування об’єктів під час проведення заходів відповідно до Плану заходів.

8. Управлінню економічного розвитку міста Чернігівської міської ради (Максименко Л. В.) організувати святкову торгівлю продовольчими товарами та прийняти участь у забезпеченні продукцією ресторанного господарства та сувенірною продукцією мистецького фестивалю «Сорока ух» згідно з Планом заходів.

9. Дозволити реалізацію пива кегового зі спецобладнання та слабоалкогольних напоїв суб’єктам господарювання, які беруть участь у заходах згідно з Планом заходів.

10. Суб’єктам господарювання при здійсненні виїзної торгівлі дотримуватись Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року № 369.

11. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Шевченко О. О.), комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Николенко В. М.), управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) організувати матеріально-технічне забезпечення заходів шляхом монтажу (демонтажу) 5 (п’яти) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) та електрообладнання для підключення 5 (п’яти) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі), сценічних комплексів та звукової апаратури до джерел електричного струму у Центральному парку культури та відпочинку відповідно до Плану заходів.

12. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід згідно з Планом заходів.

13. Управлінню транспорту і зв’язку Чернігівської міської ради (Горбань Ю. В.) організувати надання транспорту для перевезення учасників заходів відповідно до Плану заходів та передбачити зміну маршрутів громадського транспорту на час проведення заходів.

14. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити:

14.1. Перекриття руху у місці проведення заходу за наданою схемою, згідно з додатком;

14.2. Встановлення контейнерів для сміття, прибирання території в місцях проведення заходів згідно з Планом заходів.

15. Чернігівському відділу поліції Головного управління національної поліції України в Чернігівській області (Кагітін С. Ф.) забезпечити охорону громадського порядку в місцях проведення заходів згідно з Планом заходів.

16. Начальнику управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції (Леонов О. В.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху, забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення заходів та перекриття руху відповідно до Плану заходів.

17. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.), управлінню патрульної поліції у м. Чернігові Департаменту патрульної поліції (Леонов О. В.) не допускати несанкціоновану торгівлю та самовільне заняття території проведення заходів для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів, які не передбачені планом-схемою розміщення об’єктів торгівлі.

На час проведення заходів обмежити рух транспорту, за виключенням обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходів, відповідно до Плану заходів.

18. Чернігівському міському відділу ДСНС України в Чернігівській області (Дьогтяр П. П.) забезпечити протипожежні заходи під час проведення заходів відповідно до Плану заходів.

19. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

20. Видатки на проведення заходів, пов’язаних з підготовкою і відзначенням у м. Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України, проведенням фестивалю здійснити за рахунок бюджетних коштів, передбачених на фінансування заходів управлінь та відділів, комунальних підприємств міської ради, відповідальних за проведення вказаних заходів, на 2017 рік, та спонсорських надходжень.

21. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення та анонс заходів, пов’язаних з підготовкою і відзначенням у м. Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

22. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

 

  

Міський голова                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!