Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 жовтня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення Восьмого відкритого міського фестивалю-конкурсу української патріотичної пісні «Поклик серця», присвяченого 73-й річниці вигнання нацистських окупантів з України"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

11 жовтня 2017 року                                                                                                          № 299-р

 


Про проведення Восьмого відкритого
міського фестивалю-конкурсу української
патріотичної пісні «Поклик серця»,
присвяченого 73-й річниці вигнання
нацистських окупантів з України

 

1. Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою пропаганди творів громадянського і національно-патріотичного звучання, творів, які оспівують славетні подвиги українського народу, виховання у підростаючого покоління патріотичної свідомості, любові до рідного краю, його історичного минулого:

2. Провести з 13 по 26 жовтня 2017 року Восьмий відкритий міський фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Поклик серця», присвячений 73-й річниці визволення України від фашистських загарбників (далі – фестиваль-конкурс).

3. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення фестивалю-конкурсу та склад журі фестивалю-конкурсу, що додаються.

4. Організаційному комітету з підготовки та проведення фестивалю-конкурсу розробити та затвердити Програму фестивалю-конкурсу.

5. Комунальному підприємству «Міський Палац культури» Чернігівської міської ради (Должиковій І. О.) надати приміщення, забезпечити роботу технічних служб та здійснити прийом заявок на участь у фестивалі-конкурсі.

6. Управлінням: освіти (Білогура В. О.), культури та туризму (Шевчук О. І.), у справах сім’ї, молоді та спорту (Дериземля А. В.), прес-службі (Чусь Н. М.) Чернігівської міської ради забезпечити інформування учнівської молоді та громадськості міста про проведення фестивалю-конкурсу.

7. Видатки на проведення заходів фестивалю-конкурсу здійснити за рахунок бюджетних коштів, передбачених на фінансування заходів управлінь та відділів, комунальних підприємств міської ради, відповідальних за проведення вказаних заходів, на 2017 рік.

8. Начальнику Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області (Реберг В. К.) забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення масових заходів.

9. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) організувати медичний супровід згідно з Програмою фестивалю-конкурсу.

10. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення заходів, пов’язаних з підготовкою та проведенням фестивалю-конкурсу.

11. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови О. П. Хоніч.

 

 

Міський голова                                                                                                               В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!