Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 грудня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про створення та затвердження складу робочої групи з надання пропозицій до проекту Національного плану управління відходами"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 30 листопада 2017 року                                                                                                   № 348-р


Про створення та затвердження
складу робочої групи з надання
пропозицій до проекту Національного
плану управління відходами

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання Національної стратегії управління відходами в Україні, ухваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України  від 8 листопада 2017року № 820: 

1. Створити робочу групу з надання пропозицій до проекту Національного плану управління відходами та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Робочій групі розпочати роботу з 01 грудня 2017 року та  забезпечити  протягом терміну розробки Національного плану управління відходами щомісячну (до 04 числа наступного за звітним місяця) підготовку пропозицій до Національного плану управління відходами (далі – пропозиції) та своєчасне інформування Міністерства екології та природних ресурсів України  про напрацьовані пропозиції.

3. Робота робочої групи здійснюється у формі засідань з розгляду пропозицій до Національного плану управління відходами.

4. У разі, коли  член робочої групи, з поважних причин не може бути присутнім на засіданні, замість нього у роботі робочої групи (з правом голосу) може брати участь один з його заступників.

5. За результатами своєї роботи робоча група складає відповідний протокол.

6. Рішення робочої групи приймаються більшістю голосів присутніх на засіданні  робочої групи. У випадку рівного розподілу голосів, голос голови робочої групи є вирішальним.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти  на заступника міського голови Черненка А. В.

  

 

Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!