Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 січня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про організацію роботи щодо прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземців та направлення делегацій за кордон"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

10 січня 2018 року                                                                                                   № 5-р


Про організацію роботи щодо прийому іноземних
делегацій, груп, окремих іноземців та
направлення делегацій за кордон

 

На виконання вимог пунктів 118-133 постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 736 "Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію" та пунктів 713-733 постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2013 року № 939 "Про затвердження Порядку організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України" та з метою забезпечення режиму секретності під час міжнародного співробітництва і охорони конфіденційної інформації, що є власністю держави, під час прийому іноземних делегацій, груп та окремих іноземців: 

1. Призначити заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка Сергія Івановича відповідальним за забезпечення режиму секретності під час міжнародного співробітництва. 

2. Призначити начальника відділу міжнародних відносин міської ради Атрощенка Бориса Федоровича відповідальним за безпосередню організацію прийому іноземних делегацій, груп та окремих іноземців (далі – іноземці) та, за моїм погодженням, формувати склад і призначати керівників делегацій з посадових осіб міської ради, районних у місті Чернігові рад та їхніх виконавчих органів для здійснення закордонних службових відряджень. 

3. Секретарю міської ради Черненку М. П., першому заступнику міського голови Шевченку О. В., заступникам міського голови: Атрощенко О. А., Ломако О. А., Хоніч О. П., Черненко А. В. завчасно інформувати начальника відділу міжнародних відносин міської ради Атрощенка Б. Ф. про заплановані візити іноземців та закордонні відрядження.

4. Керівникам управлінь, відділів, інших структурних підрозділів міської ради, головам Деснянської та Новозаводської районних у місті Чернігові рад та керівникам комунальних підприємств Чернігівської міської ради надавати інформацію про візити іноземців та закордонні відрядження начальнику відділу міжнародних відносин міської ради (Атрощенко Б. Ф.): 

4.1. Про візити іноземних делегацій, груп, окремих іноземців та направлення делегацій за кордон - у письмовій формі не пізніше ніж за 15 робочих днів до запланованої дати візиту іноземців згідно з додатком 1. 

4.2. У разі здійснення позапланових візитів та інших контактів з іноземцями - негайно у письмовій формі згідно з додатком 1. 

4.3. У десятиденний термін після візиту іноземців, інших контактів з іноземцями або закордонного відрядження - у письмовій формі згідно з додатком 3. 

5. Начальнику відділу міжнародних відносин міської ради Атрощенку Б. Ф.: 

5.1. У зв’язку з прийомом іноземців, завчасно з урахуванням наявних відомостей щодо візиту, який має відбутися, визначати мету прийому, термін перебування, осіб, які будуть відповідальні за прийом іноземців та проведення роботи з ними, а також коло питань, що будуть обговорюватися під час прийому, перелік структурних підрозділів міської ради, установ, підприємств та  організацій, які планується залучати до роботи або відвідати. 

5.2. Програму прийому і роботи з іноземцями затверджувати у заступника міського голови відповідно до функціональних повноважень та погоджувати з відділом взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради  (Ткач А. В.) згідно з додатком 2. 

5.3. Не пізніше ніж за 7 робочих днів до запланованої дати візиту, а у разі здійснення позапланових візитів та інших контактів з іноземцями – негайно, у письмовій формі надавати інформацію відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради (Ткач А. В.) згідно з додатком 4. 

5.4. Про стан організації і підготовки до прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземців, направлення делегацій за кордон та про випадки несвоєчасного інформування керівниками управлінь, відділів та інших структурних підрозділів міської ради, головами Деснянської та Новозаводської районних у місті Чернігові рад (Грецький В. М., Кузнецова-Молодчая Т. С.) доповідати заступнику міського голови – керуючому справами виконкому Фесенку С. І. напередодні до запланованої дати візиту (відрядження), а у разі здійснення позапланових візитів та інших контактів з іноземцями - негайно.

5.5. У десятиденний термін після візиту іноземців, інших контактів з іноземцями або закордонного відрядження у письмовій формі складати узагальнений звіт про виконання програми прийому і роботи з іноземцями згідно з додатком 3.

Звіт складається у 3 примірниках та після затвердження у п'ятиденний термін надсилається:

Примірник №1 надсилається на адресу Управління СБ України в Чернігівській області;

Примірник №2 до відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради;

Примірник №3 до справи (Звіти зберігаються в окремій справі, що передбачається номенклатурою справ). 

5.6. Журнал обліку ділових зустрічей з іноземними делегаціями, групами, іноземними громадянами вести за формою згідно з додатком 5. 

6. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради (Ткач А. В.): 

6.1. Завчасно інформувати про візити іноземців у письмовій формі управління Служби безпеки України в Чернігівській області. Разом з письмовою інформацією надсилати копію програми прийому і роботи з іноземцями згідно з додатком 2. 

6.2. З метою запобігання витоку секретної інформації під час візиту іноземців, якщо це передбачено програмою прийому і роботи з іноземцями, здійснювати контроль за дотриманням встановленого порядку ознайомлення та передачі іноземцям документів, інших матеріальних носіїв секретної інформації, що містять відомості, які становлять державну таємницю, іншу службову інформацію, про що складати звіт та надавати його до управління Служби безпеки України в Чернігівській області. 

6.3. Негайно доповідати заступнику міського голови – керуючому справами виконкому Фесенку С. І. про випадки несвоєчасного інформування відділом міжнародних відносин міської ради (Атрощенко Б. Ф.) щодо візитів іноземців. 

6.4. Двічі на рік проводити перевірку виконання функцій з організації прийому і проведення роботи з іноземцями у структурних підрозділах міської ради, Деснянської та Новозаводської районних у місті Чернігові радах, та комунальних підприємствах Чернігівської міської ради. 

7. Посадовим особам міської ради, які мають допуск до державної таємниці, у разі службового відрядження або приватної поїздки за кордон, завчасно у письмовій формі повідомляти про це управління Служби безпеки України в Чернігівській області та відділ взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради (Ткач А. В.) 

8. Розпорядження міського голови від 27 січня 2017 року №  28-р "Про організацію роботи щодо прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземців та направлення делегацій за кордон" вважати таким, що втратило чинність. 

 

9. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                                              В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!