Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 лютого 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про призупинення освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти міста Чернігова"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів
08 лютого 2018 року                                                                         № 38-р


Про призупинення освітнього
процесу у закладах загальної 
середньої освіти міста Чернігова


Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», частини 2 статті 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Комплексного плану протиепідемічних заходів з профілактики грипу та гострих респіраторних інфекцій серед населення м. Чернігова на 2017-2018 роки, листа Чернігівського міського відділу державної установи «Чернігівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» від 08 лютого 2018 року № 16-7/174, керуючись протоколом №1 від 08.02.2018 року міського оперативного штабу для координації дій щодо запобігання розповсюдженню захворювань на грип та гострі респіраторні інфекції на території міста Чернігова, у зв’язку із зростанням показників захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції та з метою попередження розповсюдження захворюваності серед учнів закладів загальної середньої освіти міста Чернігова:


1. Призупинити освітній процес у закладах загальної середньої освіти міста Чернігова з 10 лютого 2018 року по 17 лютого 2018 року (включно).

2. Управлінню освіти міської ради (Білогурі В. О.):

2.1. Забезпечити внесення закладами загальної середньої освіти відповідних змін до плану освітнього процесу, у зв’язку з його тимчасовим призупиненням, розробку заходів щодо виконання навчальних програм. 

2.2. Організувати проведення роз’яснювальної роботи з батьками щодо профілактики захворювання серед дітей.

3. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити висвітлення змісту цього розпорядження у засобах масової інформації в установленому порядку.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П. 



 

Міський голова                                                                                               В. А. Атрошенко  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!