Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 лютого 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про нагородження Почесною грамотою та оголошення Подяки"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

9 лютого 2018 року                                                                                                   № 39-р 


Про нагородження
Почесною грамотою
та оголошення Подяки


 1. Відповідно до Положення про Почесну грамоту Чернігівської міської ради та виконавчого комітету, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2007 року № 63 (зі змінами), нагородити Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету зі здійсненням преміювання в розмірі 373 гривні кожному за рахунок коштів, передбачених кошторисом на 2018 рік:

1.1. За активну участь у громадському житті міста Чернігова та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, членів Чернігівської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів):

– БИЧУКА Андрія Миколайовича;

– КАМЛИКА Олександра Миколайовича;

– КЛИМЮКА Володимира Милентійовича.

1.2. За сумлінну службу в ім’я незалежної України:

– полковника МАЗУРА Григорія Анатолійовича, спеціального кореспондента інформаційного відділу Центрального друкованого органу «Народна армія»;

– полковника МИСНИКА Вадима Дмитровича, начальника інформаційного відділу Центрального друкованого органу «Народна армія».

1.3. ПРИХОДЬКО Ольгу Вікторівну, начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності фінансового управління Чернігівської міської ради, за сумлінну службу в органах місцевого самоврядування та з нагоди 55-річчя від дня народження.

1.4. КОВАЛЯ Олександра Миколайовича, директора комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська музична школа №2  імені Є. В. Богословського», за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 65-річчя від дня народження.

1.5. ФЕДОРОВУ Світлану Віталіївну, голову правління Чернігівського міського громадського об’єднання інвалідів «Шанс», за активну громадську і волонтерську діяльність та з нагоди Міжнародного жіночого дня.

 2. Відповідно до Положення про Подяку Чернігівського міського голови, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2007 року № 63, оголосити Подяку Чернігівського міського голови: 

2.1.  За активну участь у громадському житті міста Чернігова та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, членів Чернігівської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів):

– ВАЛІЄВУ Ільдару Абдулайовичу;

– ДОМАШЕНКУ Владиславу Андрійовичу;

– МОСКАЛЕНКУ Миколі Олексійовичу.

2.2. Старшому сержанту СОЛОВЙОВУ Олександру Олександровичу, начальнику радіостанції вузла зв’язку та радіотехнічного забезпечення батальйону забезпечення та радіотехнічного забезпечення військової частини А4444, за сумлінну службу в ім’я незалежної України.

2.3. КУЛЬЧЕНКО Ярославі Володимирівні, волонтеру Чернігівської міської молодіжної громадської організації «Міський молодіжний центр «Жменя», за активну громадську і волонтерську діяльність та з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Підстава:

протокол засідання комісії з питань нагородження Чернігівської міської ради від 09.02.2018 № 4.


 

 

Міський голова                                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!