Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 квітня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про оголошення конкурсу"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

19 квітня 2018 року                                                                                                   № 109-р 


Про оголошення конкурсу

 

Відповідно до статті 10 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців" (зі змінами і доповненнями), наказу Головного управління державної служби України від 29 грудня 2009 року № 406 "Про затвердження Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування" (зі змінами і доповненнями):

1. Оголосити конкурс на заміщення тимчасово вакантних посад  посадових осіб місцевого самоврядування в управлінні адміністративних послуг міської ради:

- адміністратора відділу дозвільних процедур та надання інформації із баз даних (на період відсутності основного працівника, яка перебуває у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, до дня її фактичного виходу на роботу);

- адміністратора відділу реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб (на період відсутності основного працівника, яка перебуває у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, до дня її фактичного виходу на роботу).

Підстава:

лист управління адміністративних послуг міської ради
від 10.04.2018 № 01-21/1476, погоджений в установленому порядку.

2. Заступнику міського голови – керуючому справами виконкому Фесенку С. І. забезпечити опублікування оголошення про проведення конкурсу в офіційних засобах масової інформації не пізніше, ніж
за 30 календарних днів до початку конкурсу, з урахуванням основних вимог до кандидатів, визначених згідно з Типовими професійно-кваліфікаційними характеристиками посадових осіб місцевого самоврядування.

3. Відділу кадрової роботи міської ради (Рубашенко Н. І.) забезпечити інформування осіб, бажаючих взяти участь у конкурсі, щодо переліку необхідних документів, порядку проведення іспиту, посадових обов`язків, умов праці і її оплати та протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс здійснювати прийом документів.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.

 

 

 

Міський голова                                                                                                      В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!