Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 липня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про підготовку та проведення загальноміського свята Івана Купала"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

5 липня


2018  року

 

      

                                

 

 

№ 177р


Про підготовку та проведення
загальноміського свята Івана Купала

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою сприяння розвитку народних традицій, відродження свят та обрядів українського народу, популяризації народної творчості, підтримки туристичного іміджу міста Чернігова:

Провести заходи з підготовки та проведення загальноміського свята Івана Купала (далі – загальноміське свято) 5-7 липня 2018 року в Центральному парку культури та відпочинку.

Утворити організаційний комітет з підготовки та проведення відкриття туристичного сезону (далі – Організаційний комітет) згідно з додатком.

Доручити Організаційному комітету розробити та затвердити План заходів з підготовки та проведення загальноміського свята (далі – План).

Провести в рамках святкування загальноміського свята спортивний фестиваль «Козацькі розваги» 5-6 липня 2018 року та промо-акцію до конкурсу «Міс чарівність Купальська Ніч» та «Кращий Купальський віночок» 6 липня 2018 року.

Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.), комунальним підприємствам Чернігівської міської ради «Міськсвітло» (Николенко В.М.), «Центральний парк культури та відпочинку» (Хольченков В. Є.) та «Зеленбуд» (Старіков Р. М.) виконати роботи з упорядкування території Центрального парку культури та відпочинку, встановлення біотуалетів, контейнерів для сміття, вивезення сміття, завезення необхідної кількості дров для обрядового вогнища та освітлення території парку у нічний час та встановлення турнікетів.

Дозволити проведення творчої програми загальноміського свята у Центральному парку культури та відпочинку до 01 год. 00 хв. 07 липня 2018 року.

Управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради взяти участь у проведенні загальноміського свята відповідно до Плану.

Видатки на проведення загальноміського свята здійснити за рахунок бюджетних коштів, передбачених на фінансування заходів управлінь та відділів, комунальних підприємств Чернігівської міської ради, відповідальних за проведення вказаних заходів, на 2018 рік.

Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В) забезпечити медичний супровід під час проведення загальноміського свята відповідно до Плану.

Чернігівському міському відділу ДСНС України в Чернігівській області (Дьогтяр П. П.) забезпечити протипожежні заходи під час проведення загальноміського свята.

Управлінню транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міської ради (Рижий О. М.) організувати роботу міського громадського транспорту для забезпечення пасажирських перевезень після закінчення проведення загальноміського свята.

Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.) розробити проект розташування експозицій та об’єктів відповідно до Плану.

Дозволити реалізацію пива кегового зі спецобладнання та напоїв власного виробництва суб’єктам господарювання, які беруть участь у заходах загальноміського свята.

Комунальному підприємству «Центральний парку культури і відпочинку» Чернігівської міської ради (Хольченков В. Є.) забезпечити роботу сценічного комплексу та звукового обладнання, а також  розміщення суб’єктів господарювання, залучених до святкової торгівлі та контроль за належним станом торгівельних об’єктів та території Центрального парку культури та відпочинку відповідно до Плану.

Суб’єктам господарювання при здійсненні виїзної торгівлі дотримуватись правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року № 369.

Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) 6 липня 2018 року забезпечити проведення концертної програми у Центральному парку культури та відпочинку відповідно до Плану.

Управлінню патрульної поліції у Чернігівській області Департаменту патрульної поліції (Думич А. А.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення загальноміського свята.

            На час проведення заходів обмежити рух транспорту, за виключенням обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходів, відповідно до Плану.

Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області (Реберг В. К.) забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення загальноміського свята.

Комунальному підприємству «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.), управлінню патрульної поліції у Чернігівській області Департаменту патрульної поліції (Думич А. А.) не допускати несанкціоновану торгівлю та самовільне заняття території проведення заходів для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів, які не передбачені планом-схемою розміщення об’єктів торгівлі.

Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів.

Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення підготовки та проведення загальноміського свята.

 

Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.


Міський голова                                                                                            В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!