Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 вересня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про підготовку та проведення Шістнадцятого міського фестивалю культури і мистецтв «Чернігів – рідне місто моє», присвяченого Дню міста та 75-й річниці вигнання нацистських окупантів з міста Чернігова"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

18 вересня 2018 року                                                                                                                     № 255-р


Про підготовку та проведення
Шістнадцятого міського
фестивалю культури і мистецтв
«Чернігів – рідне місто моє»,
присвяченого Дню міста та 75-й річниці
вигнання нацистських
окупантів з міста Чернігова

 

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою якісної підготовки і відзначення Дня міста та 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з міста Чернігова:

1. Провести з 18 до 23 вересня 2018 року включно Шістнадцятий міський фестиваль культури і мистецтв «Чернігів – рідне місто моє», присвяченого Дню міста та 75-й річниці вигнання нацистських окупантів з міста Чернігова (далі – фестиваль).

2. Утворити організаційний комітет з підготовки і відзначення Дня міста та 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з міста Чернігова (далі – організаційний комітет) згідно з додатком.

3. Організаційному комітету розробити та затвердити План заходів з підготовки і відзначення Дня міста та 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з міста Чернігова (далі – План заходів).

4. Деснянській (Грецький В. М.) та Новозаводській (Кузнецова-Молодчая Т. С.) районним у місті Чернігові радам, управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради забезпечити неухильне виконання Плану заходів.

5. Залучати на договірних засадах суб’єктів гоcподарювання, що мають намір здійснювати роздрібну торгівлю продукцією власного виробництва, кондитерськими виробами, продукцією ресторанного господарства, в тому числі пивом і слабоалкогольними напоями (включаючи глінтвейн).

6. Відділу господарського та транспортного забезпечення Чернігівської міської ради (Музиченко С. В.) забезпечити придбання квітів відповідно до Плану заходів.

7. Суб’єктам господарювання при здійсненні виїзної торгівлі дотримуватись Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року № 369.

8. Встановити, що на території скверу імені Б. Хмельницького виставляються виключно художні вироби ручної роботи майстрів та аматорів декоративно-ужиткового мистецтва, майстрів хенд-мейду та художників.

9. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.) не допускати несанкціоновану торгівлю та самовільне зайняття території проведення заходів для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів, які не передбачені планом-схемою розміщення.

10. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Гоголь М. О.), комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Николенко В. М.), управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) організувати матеріально-технічне забезпечення проведення фестивалю шляхом доставки та монтажу (демонтажу) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) та електрообладнання для підключення тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) до джерел електричного струму на Красній площі згідно з Планом заходів.

11. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) організувати медичний супровід згідно з Планом заходів.

12. Чернігівському відділу поліції Головного управління національної поліції України в Чернігівській області (Реберг В. К.) забезпечити охорону громадського порядку згідно з Планом заходів.

13. Чернігівському міському відділу ДСНС України в Чернігівській області (Дьогтяр П. П.) забезпечити заходи протипожежної та техногенної безпеки згідно з Планом заходів.

14. Управлінню патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції (Думич А. А.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення заходів відповідно до Плану заходів.

На час проведення заходів обмежити рух транспорту, за виключенням обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходів, відповідно до Плану заходів.

15. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

16. Управлінню транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради  (Рижий О. М.) організувати надання транспорту для перевезення учасників заходів відповідно до Плану заходів.

17. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити:

17.1. Встановлення засобів обмеження руху автотранспорту на Красній площі згідно з Планом заходів;

17.2. Встановлення контейнерів для сміття та біотуалетів, прибирання території в місцях проведення заходів згідно з Планом заходів.

18. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.), комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Николенко В. М.) забезпечити підключення об’єктів торгівлі, сценічних комплексів та звукової апаратури до джерел електричного струму відповідно до Плану заходів.

19. Комунальному підприємству «Зеленбуд» Чернігівської міської ради» (Старіков Р. М.) забезпечити благоустрій та належний санітарний стан території міста відповідно до Плану заходів.

20. Відділу міжнародних відносин Чернігівської міської ради (Атрощенко Б. Ф.) забезпечити прийом офіційних делегацій та організацію екскурсійного обслуговування згідно з Планом заходів.

21. Управлінню освіти Чернігівської міської ради (Білогура В. О.) забезпечити участь учнів загальноосвітніх закладів у святкуванні Дня міста згідно з Планом заходів.

22. Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.) розробити схеми розташування експозицій та об’єктів під час проведення заходів згідно Плану.

23. Видатки на проведення заходів, пов’язаних з підготовкою і відзначенням Дня міста та 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з міста Чернігова здійснити за рахунок бюджетних коштів, передбачених на фінансування заходів управлінь та відділів, комунальних підприємств Чернігівської міської ради, відповідальних за проведення вказаних заходів, на 2018 рік, та спонсорських надходжень.

24. Прес-службі Чернігівської міської ради (Подорван А. Ф.), комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення заходів, пов’язаних з підготовкою і відзначенням Дня міста та 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з міста Чернігова.

25. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Ломако О. А.

 

 

Міський голова                                                                                                 В. А. Атрошенко


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!