Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 січня 2019 р.

Розпорядження міського голови "Про призначення персональних (іменних) стипендій талановитим і обдарованим спортсменам м. Чернігова на 2019 рік"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

15 січня 2019 року                                                                                                                     № 4-р


Про призначення персональних
(іменних) стипендій талановитим
і обдарованим спортсменам
м. Чернігова на 2019 рік

 

З метою реалізації молодіжної політики в місті, підтримки талановитої та обдарованої молоді, керуючись статтею 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.12.2016 № 564 «Про затвердження Положення про призначення та виплату міських стипендій талановитим і обдарованим дітям та учнівській молоді у сфері фізичної культури та спорту м. Чернігова», враховуючи рішення конкурсної комісії управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради по призначенню персональних (іменних) стипендій талановитим і обдарованим спортсменам м. Чернігова від 8 січня 2019 року:

1. Призначити 20 персональних (іменних) стипендій в розмірі 500,00 (п'ятсот) гривень 00 копійок та 8 персональних (іменних) стипендій в розмірі 300,00 (триста) гривень 00 копійок талановитим і обдарованим спортсменам м. Чернігова згідно з додатком.

2. Управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради (Дериземля А. В.) забезпечити виплату персональних (іменних) стипендій талановитим і обдарованим спортсменам м. Чернігова у межах загального обсягу асигнувань, передбачених на поточний рік.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.



Міський голова                                                                                          В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!