Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 січня 2019 р.

Розпорядження міського голови "Про відзначення 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та проведення Всеукраїнської естафети єднання"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

 

17 січня 2019 року                                                                                                                     № 7-р


Про відзначення 100-річчя
проголошення Акта злуки
Української Народної
Республіки і Західноукраїнської
Народної Республіки та проведення
Всеукраїнської естафети єднання

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання постанови Верховної Ради України від 5 вересня 2018 року № 2521-VIII «Про відзначення 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської  Народної Республіки та проведення Всеукраїнської естафети єднання»:

1. 22 січня 2019 року о 10:00 на території оновленої Алеї Героїв провести загальноміський святковий захід з відзначення 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської  Народної Республіки та Всеукраїнську естафету єднання у м. Чернігові (далі – заходи).

2. Утворити організаційний комітет з підготовки і відзначення у місті   Чернігові 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та проведення Всеукраїнської естафети єднання (далі – організаційний комітет) згідно з додатком.

3. Доручити організаційному комітету розробити та затвердити план заходів з підготовки і відзначення у м. Чернігові 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської  Народної Республіки та проведення Всеукраїнської естафети єднання (далі – План заходів).

4. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) розробити та затвердити Програму свята, організувати її виконання.

5. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В.В.) забезпечити медичний супровід відповідно до Плану заходів.

6. Управління освіти Чернігівської міської ради (Білогура В. О.) забезпечити наповнення персоналом.

7. Управлінню патрульної поліції у Чернігівській області Департаменту патрульної поліції (Думич А. А.), Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області (Реберг В. К.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення Всеукраїнської естафети єднання.

8. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

9. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.), комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Николенко В. М.) забезпечити підключення звукової та звукопідсилюючої апаратури до джерел електричного струму в місцях проведення заходів (Зелена сцена).

10. Оплату видатків на забезпечення проведення заходів здійснити згідно із затвердженими кошторисними призначеннями на 2019 рік по управліннях та відділах, комунальних підприємствах Чернігівської міської ради, відповідальних за проведення вищевказаних заходів.

11. Прес-службі Чернігівської міської ради (Подорван А. Ф.), комунальному підприємству «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення та анонс заходів, пов’язаних з підготовкою і відзначенням у м. Чернігові 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної  Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та проведення Всеукраїнської естафети єднання.

12. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Ломако О. А.



Міський голова                                                                                          В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!