Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 квітня 2017 р.

Огляд сесії Чернігівської міськради від «Нашого краю»

Чергова сесія Чернігівської міської ради, що відбулася 21 квітня, розглянула низку важливих для міста питань, хоча пройшла напрочуд швидко.

Депутати фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді підтримали внесення змін до Програми розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2017-2018 роки (йдеться про фінансування проектних робіт щодо створення музею міста Чернігова), затвердили у новій редакції Положення про громадський бюджет (бюджет участі) та внесли відповідні зміни до Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі) у місті Чернігові на 2016-2020 роки. За словами секретаря міської ради Віктора Бистрова, бюджет участі є доволі успішною формою впливу громадян на розподіл коштів міського бюджету. Внесені зміни, запропоновані учасниками робочої групи, роблять цей процес більш доступним і зрозумілим для чернігівців.

Також депутати «Нашого краю» підтримали внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2016-2017 роки (передбачають продовження розчищення русла річки Стрижень), змін та доповнень до Програми забезпечення обороноздатності військових формувань територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Чернігові на 2016-2017 роки, якими заплановані заходи щодо поліпшення мобілізаційної роботи серед старшокласників чернігівських шкіл. Крім того, внесено зміни до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки – придбання спеціальної техніки для КП «Зеленбуд», аби і надалі тривало озеленення Чернігова, парки і сквери в обласному центрі Чернігова були затишними та ошатними.

Озвучили депутати і запити. Зокрема, Ганна Якубова – щодо необхідності укладання угод із молодими лікарями, аби вони залишалися працювати у Чернігові, Наталія Хольченкова – щодо забезпечення безперебійним гарячим водопостачанням жителів мікрорайону Савчука.


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!