Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 травня 2017 р.

На Чернігівщині "Наш край" подбав про змістовне дозвілля дітей

На Чернігівщині "Наш край" подбав про змістовне дозвілля дітей

Представники «Нашого краю» напередодні Міжнародного дня захисту дітей подбали про змістовне дозвілля юних чернігівців.

Понад 30 дітей уразливих категорій, які відвідують клуби «Фортуна» і «Чайка» позашкільного навчального закладу "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" у Чернігові, побували на екскурсії в Батурині. Як повідомила педагог-організатор центру, депутат Деснянської районної у місті Чернігові ради від «Нашого краю» Тетяна Васкова, допомогу в організації поїздки надали управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, депутати Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Богдан Ткаченко та Володимир Коваленко.

У гетьманській столиці діти відвідали цитадель Батуринської фортеці, садибу Кочубея, палац останнього гетьмана України Кирила Розумовського, дізналися цікаві факти з історії своєї Батьківщини. Також вони мали змогу зустрітися з Батуринським міським головою Леонідом Душею (представником «Нашого краю»), який очолює одну з успішних об’єднаних територіальних громад Чернігівщини. Леонід Душа подбав про безкоштовні екскурсії для юних чернігівців та харчування.

Діти залишилися задоволені поїздкою, адже не так і часто для них випадає нагода подорожувати регіоном та Україною. Тетяна Васкова підкреслила, що відвідування Батурина мало для вихованців центру не тільки пізнавальне, а й патріотичне значення.

 


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!