Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 червня 2017 р.

У Чернігові «Наш край» підтримує розвиток дитячої творчості

Вихованці народного ансамблю танцю «Веснянка» із гімназії №31 Чернігова повернулися із Польщі та готуються до поїздки до Франції.

Як повідомила депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край», заступник директора з навчально-виховної роботи Вікторія Овчаренко, юні чернігівці відвідали місто-партнер Чернігова – польський Тарнобжег, де взяли участь у святкуванні Дня міста. Вона супроводжувала колектив під час поїздки у Польщу, для дітей подорож була безкоштовною.

«Це був дружній візит. У Польщу їздили 20 вихованців молодшої групи «Веснянки», - зазначила Вікторія Овчаренко. Діти мали виступ у школі №10 міста Тарнобжега, під час концерту виконували українські національні танці, після гопаку поляки чернігівським танцюристам аплодували стоячи. Також під час візиту для дітей були організовані екскурсії Тарнобжегом та в місто Сандомир. Вони відпочивали, спілкувалися з ровесниками.

Зараз творчі діти нашого краю – вихованці ансамблю «Веснянка» готуються до поїздки до Франції, де виступатимуть із концертами та матимуть практику з французької мови.

У народному ансамблі танцю «Веснянка» займаються близько 200 дітей віком від 4 до 18 років. Колектив є лауреатом численних всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Цього року кілька вихованців за підсумками Всеукраїнського конкурсу імені Сержа Лихваря отримали запрошення на навчання в Київську муніципальну академію танцю імені Сержа Лифаря.

Художній керівник колективу Галина Ісупова вважає, що основним секретом досягнень «Веснянки» є висока працездатність і наполегливість дітей, адже успіх – це 10% таланту і 90% праці.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!