Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 червня 2017 р.

У Чернігові «НАШ КРАЙ» вимагає внести зміни до програми створення та підтримки ОСББ

У Чернігові «НАШ КРАЙ» вимагає внести зміни до програми створення та підтримки ОСББ

У Чернігові фракція «НАШ КРАЙ» вимагає внести зміни до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки. Як повідомив керівник фракції «НАШ КРАЙ» у Чернігівській міській раді Олександр Соколов, відповідний пакет документів передано міському голові для включення у порядок денний сесії, що відбудеться 29 червня.

Олександр Соколов підкреслив, що зміни запропоновані на основі численних звернень громадян та аналізу діяльності ОСББ у місті Чернігові. «Основні зміни стосуються, по-перше, зростання майже удвічі фінансового забезпечення цієї програми, що дозволить збільшити обсяг виконаних робіт щодо утеплення будинків, заміни застарілих систем водопостачання і водовідведення, енергозбереження тощо. По-друге, у запропонованих змінах визначені терміни розгляду документів і укладання договорів, що посилить організаційно-управлінську взаємодію та відповідальність сторін», - пояснив керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді.

Зокрема, пропонується збільшити загальний обсяг фінансових ресурсів програми до 44 млн. 360 тис. грн, у тому числі у 2017 році – 15 млн грн (12 млн грн з міського бюджету та 3 млн грн – співфінансування ОСББ (ЖБК).

Крім того, Олександр Соколов наголосив, що реалізація програми у новій редакції сприятиме створенню нових ОСББ в обласному центрі Чернігівщини, виникненню конкурентного середовища та функціонуванню на території міста підприємств різних форм власності, що надають житлово-комунальні послуги.   

 

Прес-служба обласної організації ПП «НАШ КРАЙ»


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!