Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 липня 2018 р.

У Чернігові "Наш край" допомагає табору «Я – українець!»

У Чернігові представники «Нашого краю» підтримують військово-патріотичний табір «Я – українець», де триває перша зміна.

Як повідомив організатор табору, депутат Новозаводської районної у місті ради від «Нашого краю» Олександр Стрішний, вихованці табору мають змістовне і пізнавальне дозвілля. Так, діти відвідали місцеве підприємство – «Чернігівський хлібокомбінат» (підприємство очолює активістка «Нашого краю» Ольга Заїка), де на власні очі ознайомилися із процесом випікання хліба. Вихованцям табору провели екскурсію цехами підприємства, також діти взяли участь у дегустації смачної і натуральної продукції місцевого хлібокомбінату. Того ж дня учасники табору «Я – українець!» побували у музеї ще одного підприємства – ПАТ «Чернігівобленерго».

Допомогу в організації поїздки надали депутати Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Володимир Коваленко та Сергій Вакуленко.

Як повідомлялося раніше, 16 червня поблизу Чернігова відкрився військово-патріотичний табір «Я – українець!». Упродовж двох тижнів 60 дітей з Чернігова та області (віком від 10 до 16 років) матимуть активний відпочинок і змістовне дозвілля, спрямоване на військово-патріотичне виховання. Серед учасників табору – також діти з багатодітних родин та воїнів АТО. Діти проживатимуть у військових наметах і матимуть харчування з польової кухні. З ними працюватимуть досвідчені та професійні вихователі, заплановані екскурсії, вивчення історії рідного краю. Також діти пройдуть курс виживання в екстремальних умовах.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!