Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 серпня 2018 р.

На Чернігівщині триває кампанія проти підвищення цін на газ

На Чернігівщині триває всеукраїнська кампанії проти підвищення цін на газ, що ініційована політичною партією «Наш край».

Як повідомив керівник виконкому обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика, підписи проти зростання вартості газу активісти і представники «Нашого краю» збирають, як у Чернігові, так і всіх районах області. Підтримують акцію депутати Чернігівської обласної, усіх міських і районних рад від «Нашого краю», а також в об’єднаних територіальних громадах.

         «На сьогодні в регіоні вже зібрано майже 17 тис. підписів проти зростання ціни газу. У Чернігівській області громадяни розуміють: якщо бездіяти, то рішення про зростання вартості газу  спричинить значний «стрибок» цін на всі товари і послуги», - сказав Юрій Музика. Люди не тільки ставлять підписи проти підвищення ціни на газ, а й озвучують важливі для них проблемні питання, що потребують вирішення.

Як відомо, Україна має всі можливості не тільки зберегти існуючу ціну на газ, а й знизити її за рахунок газу власного видобутку. Тому «Наш край» закликав українців не дозволити уряду підвищити ціну на газ й ініціював всеукраїнську кампанію.

Збір підписів відбувається в усіх регіонах України, а також у мережі Інтернет. Кожен може підтримати ініціативу і через «гарячу» лінію партії –    0 800 21 800 4.

Як повідомлялося, згідно з аналізом проекту фінансового плану НАК «Нафтогаз України», проведеного в Міністерстві фінансів України, на українців чекає поетапне підвищення ціна на газ. За оцінками експертів, у 2018 році прогнозується зростання вартості газу для населення на рівні 18%.



Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!