Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 жовтня 2018 р.

У Чернігові пройшов Кубок міста з дворового футболу

У Чернігові пройшов Кубок міста з дворового футболу

У Чернігові відбувся Кубок міста з дворового футболу, розвиток якого підтримує депутат Чернігівської міської ради від «Нашого краю», президент Асоціації дворового футболу м. Чернігова Богдан Ткаченко.

За його словами, найбільше очок у своїй групі набрали гравці «Газм’яса», які й здобули першість. Срібними призерами стали футболісти клубу «ВПК Сервіс», а трійку лідерів замикає команда «Нива».

Кубок міста завершив цьогорічний сезон ігор з дворового футболу. На стадіоні «Чернігів-Арена» найкращі гравці Вищої ліги отримали почесні нагороди від Асоціації дворового футболу, які вручив Богдан Ткаченко.

«Дворовий футбол – це своєрідне таке братство, де люди грають у футбол, займаються спортом, спілкуються всередині свого колективу. І не важливо, за яким принципом створюється команда. Це можуть бути просто друзі, можуть створюватися на базі якогось колективу трудового. У будь-якому випадку це об’єднує, дає можливість зняти напруження від нашого життя. У будь-якому випадку це користь, хороший приклад нашим дітям, підростаючому поколінню. Тільки завдяки такому прикладу ми зможемо виховати здорове спортивне покоління, на базі якого і варто будувати наше суспільство», – розповів Богдан Ткаченко.


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!