Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 листопада 2018 р.

Чернігівський осередок "Нашого краю" долучився до дискусії щодо поліпшення діяльності партій

Чернігівський осередок "Нашого краю" долучився до дискусії щодо поліпшення діяльності партій

Представники Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» обговорили із активістами громадської організації «Центр UA» питання поліпшення функціонування політичних партій в Україні.

За словами голови громадської організації Олега Рибачука, Центр UA ініціював обговорення проблем діяльності партій з регіональними осередками політичних сил, на основі яких буде сформований документ про публічну політику – так звана «зелена книга проблем». Після цього відбудеться обговорення на центральному рівні альтернатив рішень, осмислених у «зеленій книзі». За результатами консультацій буде підготовлена «біла книга» - дороговказ для написання проектів нормативно-правових актів, що регулюють діяльність партій, зокрема, пропозиції до чинного Закону України «Про політичні партії в Україні». Під час зустрічі із чернігівським осередком «Нашого краю» йшлося про реєстрацію і контроль діяльності політичних партій, вимоги до партійних статутів, різні моделі їх фінансування.

Керівник виконкому обласної організації партії «Наш край» Юрій Музика зауважив, що запропоновані до дискусії питання є важливими та актуальними, оскільки дозволяють розробити «правила гри», за дотримання яких кожний громадянин матиме змогу долучитися до політичної діяльності і зробити конкретні кроки задля розвитку свого краю. Представники «Нашого краю» наголосили на необхідності прозорої партійної діяльності, дотриманні внутрішньопартійної демократії і дисципліни, реальної підзвітності перед виборцями.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»



Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!