Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 травня 2019 р.

У Чернігові депутат від «Нашого краю» підтримує родини учасників АТО/ООС

У Чернігові депутат від «Нашого краю» підтримує родини учасників АТО/ООС

Депутат Чернігівської міськради від партії «Наш край» Сергій Вакуленко зустрівся із родинами учасників ООС у Чернігівському обласному центрі комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих.

Під час зустрічі йшлося про проблеми, що нині найбільше турбують родини воїнів, які захищали цілісність і незалежність нашої держави. Також озвучено необхідність покращення фінансування власне центру, який надає різноманітні послуги учасникам АТО/ООС та членам їхніх родин – від реабілітації до юридичних консультацій, соціальної допомоги. Центр підпорядкований обласній раді і працює з початку цього року, його діяльність нині є врай необхідною та важливою.

«Отримав багато запитань і звернень. Вдячний воїнам і їхнім родинам за довіру й активність. У межах своїх депутатських повноважень обіцяю посприяти у вирішенні низки питань. Символічно, що зустріч відбулася напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, бо йдеться про людей, для яких важливо берегти мир на рідній землі», - поділився Сергій Вакуленко.

Крім того, депутат міськради порадував дітей приємними подарунками - кожному вручив квиток до цирку.

 


Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!