Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 травня 2019 р.

У Чернігові депутати «Нашого краю» підтримали відкритий Чемпіонат області з кікбоксингу

20 травня

У Чернігові депутати «Нашого краю» підтримали відкритий Чемпіонат області з кікбоксингу

 

Депутати районних у м. Чернігові і Чернігівської міської ради підтримали відкритий Чемпіонат області ФСТ «Україна» з кікбоксингу, що пройшов в обласному центрі Чернігівщини.

Спортивні змагання зібрали понад 100 юних спортсменів з Чернігова, Чернігівського, Сновського, Новгород-Сіверського та інших районів. Переможцям у різних категоріях вручили медалі, грамоти та символічні подарунки.

Зі святом спорту дітей та тренерів привітали представники «Нашого краю»  - керівник виконкому Чернігівської обласної організації «Наш край» Юрій Музика, заступник голови Деснянської районної ради Марія Родикова, депутат Деснянської райради Наталія Кривоус, депутати Новозаводської районної ради Олександр Стрішний і Петро Стариков, депутат Чернігівської міської ради Володимир Коваленко.

Керівник Чернігівського осередку ФСТ «Україна» Андрій Кужельний наголосив, що Чернігівщина має сильне представництво у кікбоксингу, спортсмени мають перемоги не тільки на всеукраїнських, а й міжнародних змаганнях.

«Наш край» на Чернігівщині постійно підтримує розвиток спорту і популяризує здоровий спосіб життя, робить внесок у розбудову спортивної інфраструктури Чернігівської області.

 

 

 


Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!