Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 травня 2019 р.

У Чернігові відзначили кращих юних футболістів

 

У Чернігові відзначили кращих юних футболістів

У Чернігові пройшов Чемпіонат міста з футболу серед дітей 8-13 років. Змагання, що тривали з квітня, організовано за підтримки Чернігівської міської федерації футболу, яку очолює депутат Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Віктор Бистров.

Всього чемпіонат зібрав близько 300 юних чернігівців, які люблять футбол та мають намір у майбутньому займатися цим видом спорту. Крім того, до змагань долучились команди не тільки міста, а й району. Фінал чемпіонату пройшов на стадіоні імені Гагаріна, переможців визначали у кожній віковій категорії.

За словами Віктора Бистров, діти і підлітки зробили свої перші кроки до серйозного спорту, адже у таких вікових категоріях офіційні змагання ще не проводяться.

«Це перший крок до їхніх майбутніх успіхів. Потім, можливо, буде відкритий чемпіонат області.І найкращі будуть змагатися у відкритому чемпіонаті України. Ну, а потім сподіватимемося, що буде в нас ще Андрій Ярмоленко, ще якісь футболісти відомі, котрі сьогодні, можливо, і з’являться для своїх тренерів. А для батьків це свято, і ми це розуміємо», – зазначив депутат міськради від «Нашого краю».

Він також зауважив, що представники політичної сили постійно підтримують розвиток спорту у Чернігові та області.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»                        

 


 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!