Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 травня 2019 р.

У Чернігові «Наш край» працюватиме над питанням безкоштовного проїзду школярів в електротранспорті

У Чернігові «Наш край» працюватиме над питанням безкоштовного проїзду школярів в електротранспорті

У Чернігівській міськраді депутати «Нашого краю» під час чергової сесії підтримали проект рішення щодо безкоштовного проїзду школярів у міському електротранспорті.

Проект рішення «Про пільговий проїзд дітей (учнів) шкільного віку м. Чернігова у міському електротранспорті» передбачав встановлення для школярів з 1 вересня до 31 травня у навчальні дні (з понеділка до п’ятниці, окрім часу канікул) безкоштовний проїзд у міському електротранспорті, за умови наявності учнівського квитка. На думку депутатів, під час постійного зростання вартості проїзду у громадському транспорті існуюча знижка на разовий проїзд для школярів є недостатньою і її не можна розцінювати, як належну підтримку чернігівських дітей та їхніх батьків. «Очікуване навантаженні на бюджет є невеликою ціною, порівняно із перевагами ухвалення цього соціально важливого рішення», - сказано у пояснювальній записці до цього рішення.

Як повідомив депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров, депутати фракції підтримували проект рішення, хоча воно не набрало необхідної кількості голосів. Одночасно схвалено рішення про створення відповідної робочої групи. «Тож депутати від «Нашого краю» увійдуть до складу цієї робочої групи, аби детально опрацювати це питання, врахувати усі його переваги і ризики», - прокоментував Віктор Бистров.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!