Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 травня 2019 р.

Понад 100 пацієнтів пройшли навчання в новоствореній школі здоров’я

У поліклініці Чернігівської міської лікарні №2 стартувала «Школа здоров’я». Перше заняття провели лікарі відділення первинної медичної допомоги.
Охорона здоров’я пацієнтів, поширення серед населення знань щодо профілактики, ранньої діагностики та можливостей сучасного лікування захворювань в умовах Чернігівської міської лікарні №2 – пріоритетний напрямок діяльності новоствореної школи.
Проект згуртував понад 100 пацієнтів. Темами занять стали гіпертонічна хвороба, передракові захворювання та цукровий діабет. Учасники проекту мали можливість поспілкуватися з лікарями, пройти безкоштовне обстеження на вміст цукру у крові та отримати корисні фахові поради і рекомендації. Серед викладачів школи – завідувачамбулаторії Оксана Кальдяєва, лікарі семейні Ірина Зозуля та Олена Прохорова, лікар-терапевт дільничний Наталія Сусло.
Як зазначила заступник головного лікаря з поліклінічної роботи Інна Сорокіна, школу здоров’я започаткували задля того, щоби пацієнти могли самостійно оцінити свій стан здоров’я та вчасно звернутися до лікаря.
Заняття у школі планують проводити раз на три місяці.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!