Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 квітня 2017 р.

До уваги підприємців, що здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів

До уваги підприємців, що здійснюють реалізацію технічно складних

 побутових товарів

 



Чернігівська ОДПІ ГУ ДФС у Чернігівській області звертає увагу на те, що з 08.05.2017 набирає чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 06.03.2017 №231 «Про затвердження переліку груп технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту (обслуговуванню) або гарантійній заміні, в цілях застосування реєстраторів розрахункових операцій», якою затверджено  Перелік груп технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту (обслуговуванню) або гарантійній заміні, в цілях застосування реєстраторів розрахункових операцій. Отже всі суб’єкти господарювання (юридичні та фізичні особи), що здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів повинні застосовувати реєстратори розрахункових операцій. В тому числі фізичні особи – підприємці, що перебувають на спрощеній системі оподаткування 1, 2 та 3 груп, тобто включно з тими підприємцями, що здійснюють торгівлю такими товарами на ринках.

З повним Переліком товарів можна ознайомитися на інтернет - порталах органів влади (www.kmu.gov.ua), веб - порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) та субсайті ГУ ДФС у Чернігівській області (www.ch.sfs.gov.ua).

          З питання реєстрації реєстраторів розрахункових операцій звертайтесь до Центру обслуговування платників Чернігівської ОДПІ за адресою: вул. Кирпоноса, 28, м. Чернігів, тел.: 65-28-25, 15-07.

Відділ організації роботи Чернігівської ОДПІ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!