Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 квітня 2018 р.

Про Програму ЄС “ERASMUS for Young Entrepreneurs”

Інформуємо, що Чернігівська ТПП стала одним з п’яти партнерів в Україні програми Європейського Союзу - ERASMUS for Young Entrepreneurs”.
        В рамках цієї ініціативи українські підприємці-початківці (стаж ведення господарської діяльності до 3-х років або громадяни, які планують розпочати власний бізнес) мають унікальну можливість поїхати на стажування до однієї з країн ЄС з метою отримання досвіду ведення бізнесу, удосконалення своїх управлінських навичок, підвищення конкурентоспроможності себе, як власника бізнесу та свого підприємства, відкриття доступу до ринків на міжнародному рівні.
     Головні ідеї програми – це підвищення кількості конкурентоспроможних підприємців та їх сталості, заохочення до підприємницької культури, підтримка створення робочих місць та інтернаціоналізація МСБ.
      Просимо долучитися до реалізації цієї програми, розмістити вищезазначену інформацію на власних сайтах та прийняти активну участь у просуванні інформації про проект серед підприємців-початківців регіону, а також молодих людей, що бажають започаткувати свою власну справу.
  Детальна інформація про програму “Erasmus for Young Entrepreneurs” за посиланням: http://chamber.cn.ua/ru/services/land.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!