Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 червня 2017 р.

Повідомлення ТОВ «Центрліфт» про намір встановлення вартості послуг з технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації в житлових будинках

Повідомлення ТОВ «Центрліфт» про намір встановлення вартості послуг з технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації в житлових будинках


Товариство з обмеженою відповідальністю «Центрліфт» повідомляє про здійснення наміру щодо встановлення вартості послуг з технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації в житлових будинках м. Чернігова.

Згідно з «Порядком встановлення вартості технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації», затвердженого Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 09.11.2006 р. № 369, виконано розрахунок вартості. Вартість обслуговування ліфтів у житлових будинках на місяць визначається в залежності від ціни технічного обслуговування базового ліфта з урахуванням коефіцієнтів складності, що враховують кількість поверхів, типи ліфтів, термін експлуатації, наявність системи диспетчеризації. Відповідно до складених розрахунків, технічне обслуговування базового ліфта становить 316,66 грн. з урахування ПДВ. Технічне обслуговування обладнання диспетчеризації (GSM зв’язок)становить: пристрій переговорний кабіни ліфта – 42,56 грн. з ПДВ, щит увідний будинку – 28,38 грн. з ПДВ.

Крім того, підприємство при розрахунку не планує прибуток від технічного обслуговування ліфтів, враховуючи їх незначну частку в загальному обсязі робіт, оскільки основним видом діяльності, який забезпечує прибуток підприємства, є інші види діяльності підприємства.

Відбулося значне зростання цін на складові тарифу, а саме: паливо-мастильних матеріалів цін на матеріали та комплектуючі, витрати на енергоносії та комунальні послуги,  мінімальної заробітної плати до 3200,00 грн.

Усі перераховані складові обґрунтовують необхідність підвищення вартості технічного обслуговування ліфтів та диспетчерського обладнання.

Ліфтове обладнання, що знаходиться на обслуговуванні, застаріле і потребує матеріальних витрат на забезпечення безпечної, безперебійної експлуатації.

Встановлення вартості обслуговування ліфтів та обладнання диспетчеризації дасть змогу покращити якість технічного обслуговування та скоротить простої обладнання з технічних причин.

Зауваження та пропозиції приймаються в письмовому вигляді протягом 15 днів з дня опублікування цього оголошення за адресою: 14037, м. Чернігів, вул. Інструментальна, 6, оф. 150, тел. (0462) 91-52-92, 97-34-42.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!