Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 вересня 2017 р.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «ТЕХНОВА»

Тарифи на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії на 2018 рік для ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» розраховані у відповідності до чинного законодавства України.

Тарифи на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії формуються на період тривалістю 12 календарних місяців. У розрахунках тарифів витрати (крім витрат на палива) розподіляються між виробництвом електричної енергії та виробництвом теплової енергії пропорційно кількості умовного палива.

Розрахунковий тариф на виробництво електричної енергії на 2018 рік для ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» становить 234,08 коп/кВт*год, що перевищує діючий тариф на 38%.

В 2018 році ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» всю вироблену електроенергію в обсязі близько 818,4 млн. кВт/год на рік відпускатиме ДП «Енергоринок», що в балансі Об'єднаної енергетичної системи України становить лише 0,52%. Таким чином, збільшення відпускного тарифу в загальній вартості виробництва електроенергії в Україні в 2018 році складе лише 0,2%. НКРЕКП переглядає кінцевий роздрібний тариф на електроенергію для всіх споживачів тільки в разі перевищення цього показника на 5% оптової ринкової ціни на електроенергію. Таким чином збільшення відпускного тарифу на електроенергію для ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА», яке очікується, жодним чином не вплине на показники в платіжках будь-яких споживачів України.

Згідно факторного аналізу, вплив на зміну розрахованого тарифу мають наступні фактори:

Паливо – 68%;

Заробітна плата з нарахуваннями – 3%;

Витрати на ремонт обладнання – 2%;

Інші витрати (плата за землю, екологічний збір, оренда ЦМК, збір за спецвикористання поверхневих та підземних вод, хімічні реагенти, ГСМ, матеріали) – 27%.

Проект розрахунку тарифу з виробництва теплової енергії на 2018 рік за групами споживачів є наступним:

 

Категорія споживачів

Діючий тариф, грн/Гкал

(без ПДВ)

Проект тарифу, грн/Гкал

(без ПДВ)

Відхилення,%

Населення

794,71

911,64

15

Бюджетні установи

1 056,55

1 117,09

6

Релігійні організації

659,46

853,81

29

Інші споживачі

1 412,7

1 231,7

-13



Загальний розмір розрахункового тарифу

та його планова структура, коп./кВт*год; грн./Гкал без ПДВ




З повагою

Генеральний директор                                                                                                        О.Ю. Щербина

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!