Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 січня 2018 р.

Повідомлення про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються комунальним підприємством «Новозаводське» Чернігівської міської ради, шляхом їх коригування.

Повідомлення про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються комунальним підприємством «Новозаводське» Чернігівської міської ради, шляхом їх коригування.

Керуючись п.10 статті 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» КП «Новозаводське» ЧМР має намір провести коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, встановлених рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради №539 від 12.12.2017 року «Про тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради».

Проведення коригування тарифів обумовлено повідомленням ТОВ «ЦЕНТРЛІФТ» від 09.01.2018 року про розрахунок нової ціни технічного обслуговування базового ліфта, в зв’язку з чим виникла необхідність перерахунку окремих статей тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для квартир, що користуються ліфтами, а саме: «технічне обслуговування ліфтів»; «обслуговування систем диспетчеризації».

Коригування тарифів проведено по 6-16 поверховим житловим будинкам,  відповідно до п.36 Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою КМУ України від 01.06.2011 року №869. 

Перелік і періодичність виконання послуг залишається без змін (рішення виконкому Чернігівської міської ради «Про послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» від 20.05.2016 року №198).

Середній темп росту діючих тарифів після проведення економічно обгрунтованого коригування складе 105,2%.

Коригування тарифів з врахуванням економічно обґрунтованих витрат з технічного обслуговування ліфтів і обслуговування систем диспетчеризації є запорукою стабільної та безпечної  роботи ліфтового господарства.

З детальною інформацією щодо розміру тарифів по кожному житловому будинку і вартості окремих послуг, які  входять до їх складу, % росту тарифів можна ознайомитися на сайті Чернігівської міської ради (розділ «Нагальні питання»), на інформаційних стендах відділів з обслуговування житлового фонду №1, №2  та обліково- інформаційного відділу  КП «Новозаводське»  (проспект Перемоги,15), а також на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються в письмовому вигляді протягом 7 днів з дня опублікування повідомлення про наміри здійснити зміну тарифів шляхом їх коригування за адресами:

 

Управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради

14000, м. Чернігів, вул.. Магістратська, 7

телефон  67-51-98

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради

14000, м. Чернігів, вул.. Реміснича, 19

телефон 4-31-89

КП «Новозаводське» Чернігівської міської ради

14017, м. Чернігів, проспект Перемоги, 15контактна особа – Піхотна О.А. (інспектор зі скарг) телефон 67-52-11

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!