Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 листопада 2017 р.

Владислав Атрошенко провів зустріч з представниками місцевого бізнесу

+9
+6

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 9 листопада провів зустріч з представниками місцевого бізнесу. На ній він закликав підприємців підвищити офіційні заробітні плати своїм співробітникам та акцентував на важливості сплати всіх місцевих податків, адже це - запорука розвитку Чернігова та добробуту його мешканців.

Зі свого боку, під час підготовки бюджету на 2018 рік міська влада готова розглядати питання стимулювання розвитку підприємництва в Чернігові шляхом компенсації частини сплачених місцевих податків добропорядним підприємствам.

Також Владислав Атрошенко проанонсував маштабну пропагандиську кампанію “Чернігів - купуй рідне!”, метою якої є стимулювання внутрішнього споживання саме чернігівських товарів, що дасть змогу підприємствам створити нові робочі місця та збільшити заробітні плати своїм робітникам. “Чернігівський хліб, масло, макаронні вироби, взуття, одяг та інша продукція, що виробляється в місті - не чим не гірша, ніж та, що походить з інших регіонів або країн. Але купуючи своє, ми підтримуємо рідне місто та свого виробника, свого сусіда чи родича, який працює на чернігівському підприємстві”, - заявив Владислав Атрошенко.










 






Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!