Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 грудня 2017 р.

У Чернігові проходить дитячий пісенний конкурс «Яскраві діти України»

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У Чернігові сьогодні, 22 грудня, в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка розпочався гала-концерт обласного етапу пісенного конкурсу «Яскраві діти України». Участь у ньому беруть 29 учасників зі всієї Чернігівської області.

Цей пісенний конкурс організований в рамках Міжнародного фестивалю «SANREMOJUNIOR – Україна». Чернігів — восьме місто, де він проходить.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко радо привітав усіх присутніх чернігівців та гостей міста з новорічними та різдвяними святами. Він побажав, щоб Святий Миколай охороняв кожного, дарував гарний настрій та багато гарних подарунків.

- Ви приїхали у найкраще, найталановитіше місто Чернігів. Сьогодні ми будемо отримувати надзвичайно великий позитив від виступів найкращих дітей. А потім переможець поїде на фестиваль у Сан-Ремо, - сказав міський голова. - Тільки ми самі зможемо зробити собі щастя в нашій країні. Бажаю гарного настрою, віри в майбутнє всіх українських міст.

Організатор дитячого конкурсу Чернігівської області та голова журі - народний депутат України Сергій Березенко. Голова оргкомітету конкурсу – народний депутат України Ярослав Москаленко. Також серед почесних журі — Тарас Петриненко, Юрій Рибчинський, Руслан Квінта, українські співачки Ілларія й Таяна.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!