Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 січня 2018 р.

Загальноосвітні заклади Чернігова забезпечать інтерактивним обладнанням пропорційно


Фото № 1

У загальноосвітні навчальні заклади міста у цьому році заплановано придбати нове інтерактивне обладнання та комп’ютерні класи. Адже без цього сьогодні неможливий успішний процес навчання у школах та підготовки конкурентоспроможних випускників.

Як вже повідомлялося раніше, на цей навчальний рік всі школи міста отримали сучасне інтерактивне обладнання та зміцнили свою матеріально-технічну базу. Зокрема, було закуплено 64 інтерактивні дошки Smart, по 2 у кожну школу, незалежно від кількості учнів.

Відтепер планується більш пропорційно укомплектувати школи інтерактивним обладнанням, зокрема, ті, де навчається понад 1 тис. дітей. Це дозволить учням міста отримати рівний доступ до такого обладнання. Окрім того, це заохотить кращих: за інформацією управління освіти саме в школах з найбільшою кількістю учнів, завжди вищі результати під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання.   

Про це йшла мова на засіданні виконавчого комітету міської ради 18 січня. Члени виконкому погодили внесення змін до Програми комп’ютеризації закладів та установ освіти міста Чернігова на 2016-2020 роки, затвердженої минулого року Чернігівською міською радою.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!