Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 січня 2018 р.

Льодова арена на площі залишиться, але проїзд повз театр відкриють для автотранспорту


Фото № 1

Міська льодова арена на площі залишиться, але проїзд повз театр відкриють для автотранспорту. Про це сьогодні було сказано на розширеній нараді в Чернігівській міській раді. Чернігівський міський голова доручив прискорити ці роботи, відкривши проїзд вулицею між площею і обласним театром вже сьогодні-завтра.

Як проінформував на нараді директор КП «Центральний парк культури та відпочинку» Володимир Хольченков, цю дорогу зараз перетинають шланги для заливки ковзанки. Запаси води у спеціальних ємностях треба буде поповнювати й надалі щодоби. Для цього проїзд перекриватимуть на пару годин, переважно в нічний чи, в крайньому разі, у пізній вечірній час. Але в інші години проїзд буде вільним.

Сьогодні ж на Красній площі Чернігова та в центрі міста мають приступити до демонтажу великої новорічної ялинки, святкової ілюмінації, вхідних груп та інших декоративних новорічних конструкцій. Усі вони передаватимуться на відповідальне зберігання на одне з міських комунальних підприємств. Ялинка чекатиме до наступної зими, а окремі інші елементи будуть використовуватися й протягом року при проведенні різних загальноміських заходів.

 

Як це було: краса новорічного Чернігова – 2018 ( Фото Прес-служби Чернігівської міської ради та Віктора Кошмала)

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!