Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 січня 2018 р.

Муніципальний «Будинок книги» проводить благодійні акції


Фото № 1

Чернігівське комунальне підприємство «Будинок книги» працює над пошуком нових шляхів для популяризації читання, забезпечення просвітницької роботи, а також благодійних акцій серед чернігівців.

Сьогодні в Україні це одне з небагатьох комунальних підприємств, які займаються продажем книг. Колектив підприємства має багато цікавих ідей подальшого розвитку книжкового магазину, аби зробити його більш популярним та комфортним для жителів міста.

Днями для хворих дітей обласної дитячої онкологічної лікарні були привезені цікаві книжки, набори для творчості та іграшки, зібрані або куплені на кошти містян під час проведення комунальним підприємством «Будинок книги» благодійної акції «Подаруй казку важкохворій дитині». 

 


 Книжковий магазин комунальної власності й надалі планує проведення різноманітних доброчинних заходів та закликає чернігівців до активної співпраці.

Як розповіла директор підприємства Тетяна Корма, у лютому магазин розпочне серед містян нову акцію - «Принеси прочитану книгу і отримай знижку на придбання нової». За її словами, частина цих книг буде передана у бібліотеки для поповнення бібліотечних фондів, а інша частина використовуватиметься для буккросингу та залучатиме жителів міста до  руху обміну книжками.

 

 Прес-служба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!