Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 лютого 2018 р.

На зустрічі туристичного активу представлять проект вуличної скульптури – назви міста


Фото № 1

На робочу зустріч туристичного активу Чернігівщини 13 лютого 2018 року о 15:00 профільний відділ Управління культури та туризму Чернігівської міської ради запрошує представників туристичних операторів та агентств Чернігова, екскурсоводів, представників готельних комплексів та хостелів, громадські організації, активістів та зацікавлених в розвитку туризму в Чернігові та області.

Такі робочі зустрічі туристичного активу проводяться раз на місяць для обговорення ідей та проектів, напрацювання варіантів рішень для підвищення туристичної привабливості міста.

Цього разу розглядатимуться питання:
- відкриття туристичного сезону в Чернігові 2018;
- створення туристичного продукту.

Окремим питанням на розгляд  за ініціативи депутата Чернігівської міської ради Наталії Хольченкової буде представлений проект «Вулична скульптура «ЧЕРНІГІВ – місто легенд», який реалізується в «Бюджет участі 2018».
Вулична скульптура «ЧЕРНІГІВ – місто легенд» має на меті популяризацію бренду міста серед його мешканців і гостей. Встановлення вуличних скульптур – логотипу або назви міста - є популярним трендом в усьому світі. Проект даної скульптури втілює велич багатолітньої історії Чернігова та сучасні дизайнерські рішення. Виконання вуличної скульптури у вигляді логотипу Чернігова актуальне для розвитку туристичної привабливості міста. Адже саме фотографування на фоні скульптури – назви міста - є найбільш популярними фото в соціальних мережах серед туристів.

Місце проведення зустрічі – Управління культури та туризму, вул. Кирпоноса, 9, 2-й поверх, конференц-зал
Довідки за телефоном:

0462 777-051
+38 099 30 60 383

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!