Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 лютого 2018 р.

У Чернігові підприємцям з міського бюджету частково компенсують участь у виставках


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

У Чернігові діє Програма підтримки малого та середнього підприємництва на 2017-2020 роки, яка була вперше розроблена спільно з підприємцями міста і затверджена у листопаді 2016 року.

Згідно з цією Програмою, на минулому тижні виконавчим комітетом Чернігівської міської ради прийняте рішення про компенсацію за участь у виставково-ярмарковому заході за рахунок коштів міського бюджету ПАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня». А саме, підприємству за участь у 35-ій Міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіри та хутра «Leather and Shoes» буде надана компенсація у сумі 13 489,50 грн.

Чернігів - єдине в Україні місто, де запроваджено такий компенсаторний механізм для місцевих товаровиробників. Він передбачений Положенням про часткове відшкодування витрат підприємств за участь у виставково-ярмаркових заходах за рахунок коштів міського бюджету, затвердженим виконкомом на виконання одного з пунктів зазначеної міської Програми.

У 2017 році цим скористалися 5 підприємств: виробничо-торгівельне підприємство «ДЖІ-ЕН-ЕЛ», ТОВ «Пласт - Бокс Україна», ТОВ «ПЕТ Технолоджис Україна», ТОВ «ТД «Рига Хліб», ПрАТ «Чернігівський механічний завод».

Виставково-ярмарковий захід, у якому чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня» стала традиційним учасником, відбувся 23-26 січня 2018 року в м. Києві. На цій виставці відвідувачі могли ознайомитися з асортиментом, отримати повний обсяг інформації, яка дозволить бути в курсі всіх останніх новацій, а також замовити взуття від чернігівського виробника одними з перших. На стенді фабрики «Берегиня» була представлена яскрава та стильна колекція взуття «Весна-літо 2018». Так, за результатами цієї виставки фабрика «Берегиня» на даний час вже підписала 10 договорів на постачання чернігівського взуття. Загалом виставки «Leather and Shoes» відомі як високоорганізовані, професійні та широкомасштабні заходи.

 Довідково.

ПАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня» розпочало свою діяльність у 1945 році. За всі ці роки існування фабрика пройшла шлях від цеху «Масіндпошиву» до сучасного та одного з найпотужніших виробників взуття в Україні. Зараз у складі підприємства 22 підрозділи, де працює 250 висококваліфікованих працівників та виготовляється 580 тис. пар взуття щорічно. Середня заробітна плата складає близько 5,3 тис. грн.

Фабрика «Берегиня» виробляє сучасне взуття із натуральних матеріалів на всі пори року. Асортимент підприємства включає дитяче, підліткове, жіноче та чоловіче взуття, домашнє та спортивне, а також взуття для виробничих і господарських потреб підприємств/організацій. Якість взуття відповідає вимогам нормативних документів, а продукція, що підлягає обов'язковій сертифікації - підтверджується сертифікатами відповідності. З метою отримання якісних комплектуючих для виготовлення дитячого взуття підприємство співпрацює не лише з вітчизняними, а й із зарубіжними постачальниками.

Підприємство має мережу фірмових магазинів у Чернігові та Києві. Продукція фабрики відома не лише в Україні, а й за кордоном, експорт взуття здійснюється, зокрема до Грузії та Молдови.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!