Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 квітня 2018 р.

Увага! Ремонт тепломережі з перекриттям вул. Рокоссовського


Фото № 1

У Чернігові з 2 по 8 травня для проведення ремонтних робіт на магістральній тепловій мережі, що перетинає проїжджу частину вул. Рокоссовського в районі житлового будинку №37, буде перекритий рух автотротранспорту на частині цієї по смузі в напрямку до ЧНТУ. Йдеться про ділянку вул. Рокоссовського від вул. Доценка до просп. Перемоги («малого проспекту»).

Таке рішення за поданням ПАТ «Облтеплокомуненерго», яке і буде ремонтувати аварійну ділянку мереж, 25 квітня прийняв на позачерговому засідання виконком Чернігівської міської ради.

Як проінформував членів виконкому голова правління ПАТ «ОТКЕ» Віктор Геращенко, земляні роботи на глибині стосуватимуться тільки тої смуги дороги, яка ще не відремонтована. Під другою, де зараз новий асфальт, ремонт вже виконаний кілька років тому. Але у зв’язку з тим, що мережі розташовані дуже глибоко і що будуть задіяні кран, екскаватор та інша важка техніка, патрульна поліція не дозволила організувати по другій смузі цієї вулиці рух в обидва боки. Тому об'їзд громадського автотранспорту відбуватиметься по вул. Доценка, Пухова і Всіхсвятській.

На ділянці підземної тепломережі буде робитися перемичка з заміною «футляру». «Коли там зробили шурфи, то з’ясували, що «футляр» мереж, який там лежить, повністю зруйнований корозією. Там немає живого металу – суцільна корозія», - пояснив він. Такі роботи потрібно провести до початку капітального ремонту асфальтового покриття на цій дорозі, - щоби не довелось робити їх одразу після.

На час ремонту в районі його проведення підприємство забезпечить додаткову підсвітку в темний час доби, огородження та всі інші заходи безпеки.

Роботи намагатимуться закінчити і вулицю відкрити максимально швидко.

Схема об'їзду:


Натисніть на схему, щоб переглянути її в більшому розмірі


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!