Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 квітня 2018 р.

У Чернігові сьогодні вітали кращих спортсменів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Сьогодні в Чернігові в Міському Палаці культури відбулася вже традиційна для Чернігівщини церемонія урочистого відзначення кращих спортсменів, тренерів та спортивних організацій області за підсумками 2017 року — "Бал чемпіонів". 

"Бал чемпіонів" – це дійство, яке 25-й рік поспіль збирає велику спортивну родину Сіверського краю - чемпіонів і призерів Олімпійських, Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи,  а також тренерів області.

Чемпіонів та кращих спортсменів Чернігівського краю вітали керівники області та міста.

Під час вітального слова Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко побажав чемпіонам витримки та мужності на шляху до спортивних досягнень в ім`я нашої незалежної України.

Міський голова, звертаючись до спортсменів, сказав, що вони для всього суспільства є прикладом у наполегливій щоденній праці. Адже всі люди, будь-яких професій, мріють про великі досягнення в своєму житті. "Усі ми розуміємо, якої великої праці потребують ті медалі," - сказав Владислав Атрошенко.

"У Чернігові ми намагаємось потроху змінювати обличчя міста і в тому, що стосується безпосередньо спорту, особливо дитячого та юнацького," - додав він.

2018 рік – Олімпійський. У цьому році Чернігівщину на Олімпійських іграх представили - Ірина Варвинець (біатлон), Артем Прима (біатлон), Сергій Семенов (біатлон), Артем Тищенко (біатлон).

На Паралімпійських іграх: Ігор Рептюх (біатлон, лижні гонки); Дмитро Суярко (біатлон, лижні гонки); Василь Потапенко (гайд) (біатлон, лижні гонки); Борис Бабир (гайд) (біатлон, лижні гонки).

Під час урочистостей видатні спортсмени, їх тренери, спортивні товариства, школи Чернігівщини були відзначені почесними нагородами та відзнаками «Балу чемпіонів».



  



 








Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!