Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 травня 2018 р.

У міській програмі – перша тисяча немовлят!


Фото № 1

Ще 184 чернігівських родини отримають одноразову матеріальну допомогу при народженні дитини. Рішення про виплату допомог черговим заявникам прийняв сьогодні, 11 травня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

З них: 94 родини отримали допомогу на народження першої дитини по 5 тисяч грн, 75 родин – на  другу дитину по 10 тисяч грн, 13 родин – на третю дитину по 20 тисяч грн. Серед  новонароджених 2 двійні, допомога на яких склала 60 тисяч, по 30 на кожну сім’ю.

Загальна сума виплат за цим рішенням виконкому склала 1млн 540 тисяч грн з міського бюджету.

Загалом з початку дії цієї програми (21.09.2017) допомогу вже отримали 824 чернігівські сім’ї, на загальну суму виплат 6 млн 885 тис грн з міського бюджету (у ці цифри не враховані родини та виплати, які були затверджені сьогодні).

Як вже повідомлялося раніше, міська Програма підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки, яку ініціював Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, була прийнята 21 вересня і діє з цього дня. 

Допомога видається родинам (матерям), які постійно проживають з дитиною та місце проживання яких зареєстровано в місті Чернігові.

Документи на одержання допомоги необхідно надавати до Відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (вул. Шевченка, 9)

Термін звернення за допомогою – 90 днів від народження дитини.

Допомога надається одноразово по першому зверненню, але за результатами розгляду комісією з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні та затвердження рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!