Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 травня 2018 р.

Для забезпечення благоустрою та інформативності містян про будівельні роботи у місті почали діяти нові вимоги


Фото № 1

Відтепер у Чернігові на всіх об’єктах, де будуть проводитися ремонтні чи  будівельні роботи (реконструкція, реставрація, капітальний ремонт чи будівництво нового об’єкта) незалежно від фізичного розміщення об’єкта (вулиці, прибудинкової території) він буде огороджуватися стандартизованою огорожею та на ній буде розміщуватися інформаційна дошка з розширеним переліком інформації про роботи, що там проводяться.  

А саме, крім визначених у частині 6 ст.34 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності» відомостей, які ми бачили на таких стендах зазвичай, там має додатися ще й інформація про об’єкт будівництва, вид будівельних робіт, строки їх проведення та організацію, яка є балансоутримувачем об’єкта будівництва.  

Таке розпорядження 11 травня підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Зразок стандартизованої форми огородження об’єкта визначить Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

Такі вимоги мають на меті підвищення інформативності громадян про проведення будівельних робіт. 

Їх зобов’язані виконувати всі підприємства, установи, організації комунальної форми власності в місті, а також  ПАТ  «Облтеплокомуненерго», ТОВ «Фірма «ТЕХНОВА», ПАТ «Чернігівназ», ПАТ «Чернігвобленерго». Незалежно від того, чи будівельні роботи будуть виконуватися власними силами, чи з залученням підрядних організацій.

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!