Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 травня 2018 р.

У Чернігові дитячі клуби за місцем проживання відвідують понад 2000 школярів

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Роботу відділу соціально-профілактичної роботи Комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради сьогодні, 15 травня, проінспектували заступник міського голови Ольга Хоніч та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Андрій Дериземля.

Під час зустрічі директор Центру В’ячеслав Давидов презентував оновлене після капітального ремонту приміщення по вул. Всіхсвятська, 16, де розташований Відділ соціально-профілактичної роботи.

Нещодавно у цьому приміщенні відомий чернігівський стріт-арт художник Дмитро Адеріхо створив свою нову роботу. Цього разу граффіті він виконав разом з юнаками та дівчатами, які є вихованцями цього закладу. Малюнок створений у рамках проекту "Розмалюй свiй свiт" за фінансової підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Минулого року за кошти міського бюджету проведено капітальний ремонт цього приміщеня та клубу «Ровесник» (вул. Дніпровська, 35а). Цього року вже у трьох клубах ведеться капітальний ремонт, який планується завершити в травні-червні. Це клуб «Україна» (пров. Коцюбинського, 5), клуб «Юніор» (вул. Нафтовиків, 1), клуб «Юність» (вул. Рокоссовського, 14).

Учасники сьогоднішньої зустрічі також ознайомилися з завданнями Відділу, які направлені, зокрема, на роботу з соціально-вразливими категоріями підлітків. Крім того, відвідали заняття з англійської мови для молодших школярів.




В’ячеслав Давидов розповів про проекти, які розроблені та реалізуються працівниками Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання. Загалом Центром було подано 8 проектів в рамках Бюджету участі та конкурсу проектів, розроблених організаціями міста. Зокрема, минулого року реалізовані два проекти Бюджету участі: «Підвищення енергоефективності клубу за місцем проживання - комплексний підхід «Крок за кроком» та «Створення сприятливих, сучасних та привабливих умов для організації безкоштовного змістовного дозвілля дітей та молоді за місцем проживання».

КЗ «ПНЗ «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради об’єднує 18 клубів за місцем проживання у різних мікрорайонах по всьому місту. У цих клубах діти шкільного віку можуть безкоштовно відвідувати гуртки, спортивні секції. Їм також пропонуються й цікаві масові заходи, ігротеки, екскурсії, а також пізнавально-виховні заняття.

Наразі дитячі клуби за місцем проживання в Чернігові відвідують понад 2000 дітей та підлітків шкільного віку. На постійній основі у ньому займаються 1100 дітей.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!