Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 травня 2018 р.

Свято останнього дзвоника для учнів тимчасово переселеної школи №10 пройде на її подвір’ї


Фото № 1

Свято останнього дзвоника для учнів чернігівської школи №10, праве крило якої визнане аварійним і які зараз тимчасово навчаються в приміщенні школи №6, пройде все-таки біля десятої школи.

Про це просили батьківський комітет і педколектив. Сьогодні питання про можливість проведення такого заходу в шкільному дворі розглянула міська комісія з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолює заступник Чернігівського міського голови Андрій Черненко.

У результаті обговорення комісія дала свій дозвіл при умові, що все відбудеться тільки на подвір’ї і ніхто з учнів та гостей не буде заходити в приміщення школи.  Виключення – тільки для керівництва школи, і то в разі необхідності.

Інформація про порядок проведення заходу і обов’язок дотримання при цьому вимог безпеки буде заздалегідь доводитися до всіх залучених до свята через учителів і батьківський комітет.

Комісія врахувала, що аварійна прибудова до школи зараз огороджена парканом. Під час проведення свята на території школи будуть присутні працівники міського відділу Управління ДСНС України в Чернігівській області, які слідкуватимуть за дотриманням заходів безпеки.

Також під час заходу там будуть присутні працівники міськвідділу поліції – для забезпечення громадського порядку та медики – як того вимагають загальні правила.

Свято останнього дзвоника на подвір’ї школи №10 відбудеться 25 травня у проміжку часу з 9 до 11 годин ранку.

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!