Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 травня 2018 р.

Зустрічі міського голови з мешканцями за місцем проживання відбудуться в усіх мікрорайонах Чернігова

+6
+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9

Як і обіцяв, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко проводить зустрічі з мешканцями в різних мікрорайонах міста. Ідея полягає в тому, щоби за період року, коли погода дозволяє збиратися просто неба, охопити такими зустрічами все наше місто. Міський голова вважає таку форму особистого прийому громадян більш продуктивною, зручною і корисною для людей, ніж «кабінетну».

У вівторок, 15 травня, зустріч мера з чернігівцями за місцем проживання пройшла біля будинків на перехресті вул. Шевченка з просп. Миру (за магазином «Золотий ключик»).

Зустріч зібрала чимало учасників.

Питання, які хвилюють мешканців цього мікрорайону – робота закладів громадського харчування на перших поверхах житлових будинків, гучна музика і неприйнятна поведінка нічних гостей розважального закладу в колишньому магазині «Янтар», руйнування балконів їх квартир, платежі за опалення, проблеми зі встановленням теплолічильника в одному з будинків, стан асфальтованого волейбольного майданчика у дворі, нестача дитячих майданчиків, контейнерів для сміття, стан асфальту та інші.

Відеозапис зустрічі -  SVOBODA.FM:


Наступні зустрічі Владислава Атрошенка з мешканцями, в інших мікрорайонах – вже сьогодні.

О 17.30 – за адресою вул. Івана Мазепи, буд. 47;

О 19.00 - за адресою пр. Перемоги, буд. 25.

Подальші плануються на 6 червня. Попередньо, вони мають проводитися в мікрорайонах по вул. Рокоссовського (за магазином шпалер) і по вул. Захисників України (колишній Одинцова) – у дворах на перехресті Захисників України та Пухова.


             


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!